svatovi u čačku

Mladoženja pronašao mladenku s kumom u krevetu

'prevara. afera. muskarac. zena. vjencanje. mladenka. mladozenja. PHOTOS.COM'
'Photoshop'
10.10.2012.
u 12:46

Nakon što ih je uhvatio u neželjenoj situaciji, mladoženja je kuma i suprugu izbacio iz restorana, a onda se biranim riječima obratio okupljenim svatovima

– Poštovani gosti, molim vas, uzmite natrag vaše darove i idite svojim kućama. Jer mlada je pobjegla sa svadbe, i to s kumom, koji je upravo svjedočio vjenčanju – riječi su kojima se prije nekoliko tjedana tek vjenčani suprug obratio okupljenim svatovima.

Kako prenose srbijanski mediji, svadba ''za pamćenje'' dogodila se u jednom ugostiteljskom objektu u Čačku. Kako su novinarima prenijeli sudionici svatova, svadba je tekla po planu i svatovi su se poslije vjenčanja vratili u ugostiteljski objekt, gdje je bila pripremljena hrana i planiralo se da se veselje nastavi do jutra. Poslije nekog vremena mlada je otišla u svoju sobu da se presvuče. Međutim, kako je nije dugo bilo, zabrinuti mladoženja otišao je potražiti suprugu.

– Kada je otvorio vrata sobe, imao je što vidjeti. Njegov izabrani kum, koji je prije nekoliko sati svjedočio vjenčanju, ležao je s njegovom ženom na krevetu. Bili su, u najmanju ruku, vrlo prisni, rekao je za beogradske novosti I. P., jedan od gostiju propale svadbe. Nakon što ih je uhvatio u neželjenoj situaciji, mladoženja je kuma i suprugu izbacio iz restorana, a onda se biranim riječima obratio okupljenim svatovima. Gosti su poslije svega napustili slavlje i tako je veselje okončano.

Poslije svega nesretni domaćini morali su platiti sve troškove u restoranu iako večera nije bila ni poslužena. Što se poslije događalo u trokutu mladoženja, mlada i kum, mediji za sada ne prenose. Međutim, podsjećaju da se gotovo svake godine tijekom vjenčanja dogodi po neka nepredviđena situacija koja pripada rubrici "vjerovali ili ne".

Navode i slučaj mlade koja je sa svoje svadbe pobjegla s bubnjarom iz benda koji je zabavljao svatove. Zabilježen je i slučaj kada je grom udario u restoran u kojem se slavilo i tako rastjerao okupljene svatove. Novosti podsjećaju i na slučaj svatova kada je policija morala razdvajati posvađane obitelji poslije čega je privedeno 30-ak osoba. Pijanstvo mladoženja, a u posljednje vrijeme i mladenki, koji radi pretjerane konzumacije alkohola nisu u stanju dočekati kraj proslave, sve su češća pojava.

>>VIDEO Dvije djevojke "vjenčale" se u centru Beograda

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?