Karate

Mlada sportska obitelj

Obitelj
27.05.2012.
u 14:12

Dva brata i sestra su dosad ukupno osvojili preko 200 medalja

BiH sve više napreduje u stvaranju mladih i perspektivnih sportaša čija imena zaslužuju posebnu pažnju. Obitelj Brkić dokaz je da ustrajnim i predanim radom mladi mogu ići naprijed i izgrađivati se kroz sportske aktivnosti. Veselko ima 14 godina, Marin 13, a najmlađa Stela 10, i radi se o jednima od najboljih mladih karataša u državi. Redom odlični učenici idu u Osnovnu školu A. B. Šimića, a pohađaju i Glazbenu školu Ivana pl. Zajca u Mostaru. Njihov otac Zlatko govori nam da su djeca na prvi pogled zavoljela ovaj olimpijski sport. 
- Supruga i ja smo tu za njih u svakom smislu, od odlazaka na treninge pa do turnira koji su skoro svaki vikend. To zahtijeva dodatni angažman zbog izostanaka iz škole, gdje su puni razumijevanja za njihove aktivnosti. Nažalost ovaj sport, kao i većina ostalih u koji su uključena djeca, ne uživa potporu društva koju bi trebao, i sve je prepušteno čistom entuzijazmu samog kluba i roditelja. Djeca treniraju u Sveučilišnom Karate klubu Neretva Mostar, pod vodstvom trenera Zdenka i Miroslava Klepića. Veselko i Marin su nositelji smeđeg, a Stela zelenog pojasa. Zajedno imaju oko 200 medalja što je impresivna brojka za ove mlade talente.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije