ženska košarka

Mišura u odličnoj formi, a ulazila dok je sve bilo gotovo

'01.08.2012., London - Ljetne Olimpijske igre London 2012, zenska kosarkaska utakmica Hrvatska - Ceska. Iva Sliskovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
23.06.2013.
u 08:00

Neshvatljivo je zašto Antonija Mišura, koja igra u vrhunskoj formi, mora startati s klupe, a ulazi u igru u većini slučajeva kada smo već u debelom rezultatskom zaostatku.

Košarkašice Hrvatske danas će protiv Velike Britanije (16.30 sati) odigrati posljednju utakmicu u skupini drugog kruga. Nažalost, utakmica nam ništa ne znači jer smo porazom od Srbije izgubili svaku priliku da se plasiramo u četvrtfinale, tamo gdje smo bili prije dvije godine.

Stipe Bralić, izbornik hrvatske ženske košarkaške reprezentacije, prije dvije godine bio je junak. Osvojili smo peto mjesto na europskom prvenstvu, izborili kvalifikacije za Olimpijske igre i tamo na kraju otišli. Nije uspio Bralić zaokružiti jednu dobru priču plasmanom na svjetsko prvenstvo u Turskoj. Poraz od Srbije sve je bacio u vodu.

Nevjerojatno je kako smo loše odigrali protiv Srbije. Posebice bode u oči podatak o 23 izgubljene lopte. Sada se tek vidi koliko nam nedostaje iskustvo Sandre Mandir i njezinih dvadesetak koševa po utakmici. Centri Režan i Slišković nisu odigrale loše, ali zašto ni minute nije dobila Luca Ivanković? Sigurno je da bi svojom korpulentnošću onemogućila tako lagane prodore pod koš.

Jasno, nedostajala je i Marina Mazić koja puno čvršće igra obranu negoli Režan i Slišković i njoj suparnice ne bi tako lako oduzele lopte koju bi uhvatila. Neshvatljivo je zašto Antonija Mišura, koja igra u vrhunskoj formi, mora startati s klupe, a ulazi u igru u većini slučajeva kada smo već u debelom rezultatskom zaostatku.

Ako Srbija izgubi danas od Češke, morat će navijati za nas da pobijedimo Veliku Britaniju.

>> Mišura i društvo izgubile kod Francuskinja

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije