MAFIJAŠKI OBRAČUNI

Miloš Simović uhićen jutros kod Bajakova sa srbijanske strane

simović (1)
MUP
10.06.2010.
u 08:29

Simović je inače odbjegli pripadnik zemuskog klana koji je u Srbiji pravomoćno osuđen zbog likvidacije premijera Zorana Đinđića, a po svemu sudeći duže se vrijeme skrivao u Hrvatskoj.

Muškarac koji se predstavio kao Miloš Simović uhićen je jutros u blizini Bajakova sa srbijanske strane granice, potvrdio je Krunoslav Borovec, glasnogovornik MUP-a.

Uhićen je kad je htio prijeći granicu kod mjesta Morovići. Uhitila ga je srbijanska policija, koja ga vodi u  Beograd.

Kazao je kako je riječ o zajedničkoj akcije hrvatske i srbijanske policije te da će policija danas o svemu izvijestiti detaljnije. Dodao je da se prvo treba utvrditi identitet osobe koja se predstavila kao Simović nakon čega slijedi kriminalistička obrada.

Simović je inače odbjegli pripadnik zemunskog klana koji je u Srbiji pravomoćno osuđen zbog likvidacije premijera Zorana Đinđića, a po svemu sudeći duže se vrijeme  skrivao u Hrvatskoj. Da se nalazi u našoj zemlji, otkriveno je nakon što je prije dva dan na Rakitju ranio Sretka Kalinića, također odbjeglog pripadnika zemunskog klana i osuđenog za likvidaciju Z. Đinđića.

Kalinića se inače smatra jednim od najopasnijih ubojica u Srbiji, rođen je u Hrvatskoj pa ima dvojno državljanstvo, a trenutačno se nalazi u KB Sestara milosrdnica gdje se oporavlja od ranjavanja. Čuva ga policija, kao svjedoka ga je ispitala istražna sutkinja, a neslužbeno se može čuti da je policiji, osim tko ga je ranio, kazao i gdje se kriju odbjegli pripadnici zemunaca u Hrvatskoj.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?