ilegalni prelazak

Metkovac iz BiH u Hrvatsku prošvercao trojicu Somalaca

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
12.04.2012.
u 11:13

Državljani Somalije stari 28, 30 i 25 godina pronađeni su u pedesetogodišnjakovoj kući u Metkoviću

Pedesetogodišnjak iz Metkovića priveden je u četvrtak nakon što je automobilom iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku prošvercao trojicu državljana Somalije, javlja PU dubrovačko-neretvanska.

Metkovac je Somalce stare 28, 30 i 35 godine preko granice prevezao u utorak oko 17 sati u automobilu talijanskih oznaka, a policija je utvrdila i da ih je namjeravao dalje prevesti prema zemljama Europske unije. Somalci su pronađeni u njegovoj obiteljskoj kući u Metkoviću.

Zbog ilegalnog prelaska državne granice određena zabrana ulaska i boravka u RH te je pokrenut postupak readmisije u BiH. Metkovac je pak predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije