Naletio na pogrešnog

Messi potpisivao autograme u Rosariju i "popio" pljusku (video)

Lionel Messi
Reuters
03.06.2011.
u 08:32

Zvijezda Barcelone Lionel Messi (23) odlučio je nakon naporne sezone potegnuti do rodnog Rosarija u Argentini

S prijateljima je izašao u restoran na ručak, a pred restoranom ga je dočekalo nekoliko navijača željnih autograma najboljeg igrača svijeta.

Omiljeni Argentinac udovoljio im je, no dok je davao autograme, jedan od okupljenih, tvrde očevici, navukao je kapuljaču preko glave i pljusnuo Messija! Odmah je potom pobjegao, a svjedoci incidenta ističu da je najvjerojatnije bio navijač Central Rosarija, rivala Messija nekadašnjeg kluba Newell's Old Boysa.

Sam Messi umanjio je značaj tog incidenta navodeći lokalnim medijima da nije ni osjetio pljusku, već su ga iznenađeni navijači okupljeni oko njega upozorili što se dogodilo.

Na svom Facebook-profilu, kako prenosi portal totalbarca.com, napisao je: Zbog mira svih onih ljudi koji su me pitali što se dogodilo dok sam odlazio iz restorana želim reći  kako nisam primio ni jedan udarac. Savršeno dobro sam... Još uvijek sam iznenađen koliku je ovo zbrku izazvalo. Hvala na svoj vašoj zabrinutosti.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?