"SKINUO" MÜLLERA

Messi: Ovaj rekord je užitak, ali najbitnije je da smo mi ostali prvi

Leo Messi (1)
Reuters
10.12.2012.
u 09:56

- Ako budem mogao, zabit ću još koji gol kako bih otežao obaranje mog rekorda onom igraču koji će to pokušati - kaže Messi

Od Lea Messija rijetko ćete čuti velike riječi, čak ni u trenucima kada mu se svijet klanja zbog novog nevjerojatnog rekorda, on ostaje "dečko iz kvarta". U utakmici Barcelone kod Betisa (2:1) srušio je velikana Gerda Müllera koji je u jednoj kalendarskoj godini (1972.) zabio 85 golova - Argentinac je zabio svoj 86. u 2012. godini...

- Moji su golovi imaju svrhu osvajanja naslova za momčad. Naslovi u prvenstvu, Kupu kralja ili Ligi prvaka su važniji od bilo kakvih osobnih rekorda. Moj cilj od početka sezone bio je osvajanje novog naslova u Primeri - rekao je skromni Messi.

Do kraja godine pokušat će učinak još podebljati.

- Ako budem mogao, zabit ću još koji gol kako bih otežao obaranje mog rekorda onom igraču koji će to pokušati. Zaista bih želio nastaviti ovako. Naravno da je užitak i sjajno je biti vlasnik takvog rekorda, ali najvažnije je pobjeđivati i sačuvati bodovni razmak na vrhu. Sretan sam što opet igram nakon što sam se prepao nekidan - rekao je Messi aludirajući na blagu ozljedu.

On je definitivno glavni kandidat za Zlatnu loptu, no kaže:

- Ako Iniesta pobijedi bit će to zasluženo zbog svega što je učinio, zbog načina na koji igra. To će također biti nagrada za cijelu svlačionicu.

>> Messi je svjetski rekorder! Zabio 86 komada

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije