Formula 1

Mercedes našao zamjenu za Schumachera

\'Mercedes driver Michael Schumacher of Germany reviews a race on a monitor as he gets ready in the pit during the second practice session at the Korean International Circuit for Formula One\'s Korean
AFP
21.05.2012.
u 16:10

Paul di Resti, vozač Force India mogao bi iduće sezone preuzeti volan Mercedesa od proslavljenog vozača F1 Michaela Schumachera

U slučaju da Michael Schumacher odluči otići u mirovinu, Mercedes je objavio moguće ime njegova nasljednika.

Iako tvrde kako nije donesena konačna odluka o Schumacherovu prekidu karijere, generalni direktor Mercedesa Nick Fry otkrio je tko je Mercedesova najdraža zamjena za velikana formule 1. Vozač Force India Paul di Reste nikada nije sakrivao kako bi želio voziti za Mercedes u  F1.

– Paul je na našem radaru. Učinio je fantastičan posao, drag je, timski je igrač i jedan je od mogućih vozača koji bi mogli zamijeniti Michaela kada on odlučiti otići – rekao je direktor Nick Fry.

Schumacher ima najgoru sezonu u karijeri i činjenica je da mu ove godine ističe ugovor s Mercedesom, što daje težinu ovoj Mercedesovoj objavi.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije