'Srce mi se slama'

Mentalno oboljelog ubojicu dječaka majka drži u kavezu!

kavez
Reuters/PIXSELL
29.05.2013.
u 08:16

Vrlo sam teško sam prihvatila činjenicu da ga moram zatočiti. Svaki put kada mu nosim hranu, sjednem uz kavez i plačem – kazala je majka.

Mentalno oboljelog Kineza koji je nasmrt pretukao 13-godišnjaka majka je navodno 11 godina držala zatočenog u kavezu s okovima na nogama. Čak je i nuždu morao obavljati u metalnu posudu u kavezu, piše Independent.

Četrdesetdvogodišnjem Wu Yuanhongu 74-godišnja majka Wang Muxiang u kavez je donosila jelo tri puta na dan. Navodno mu je dijagnosticirana shizofrenija u 15. godini, a 2001. godine osuđen je na zatvorsku kaznu zbog premlaćivanja 13-godišnjaka nasmrt.

"Svaki put kada mu nosim hranu, sjednem uz kavez i plačem"

Odlukom suda oslobođen je godinu dana poslije, jer zbog bolesti nije mogao biti zakonski odgovoran za svoje postupke. Majka mu je sagradila kavez nakon što je pobjegao od kuće i plašio stanovnike sela u kojem žive.

– Moj je sin možda lud i pretukao je nekoga nasmrt, ali još uvijek je moj sin. Vrlo sam teško prihvatila činjenicu da ga moram staviti u kavez. Svaki put kada mu nosim hranu, sjednem uz kavez i plačem – kazala je majka. – To što sam napravila kavez kako bih ga zatvorila slomilo mi je srce – kazala je majka.

>>Približio se kavezu: Orangutan posjetitelju skinuo i oteo majicu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije