Tradicija

Menadžeri se natjecali, dok su novinari (na)učili osnove golfa

Phil Mickelson
Reuters
10.05.2010.
u 10:14

Natjecanje menadžera u golfu koje ima međunarodni karakter, ove godine je okupilo oko 40 poslovnih ljudi

Na Peugeot cupu 2010., Trećem međunarodnom natjecanju menadžera u golfu, Peugeot je organizirao druženje s novinarima te kratki golf-tečaj za sve one koji su željeli testirati svoje vještine u igranju golfa i naučiti nekoliko trikova od pravog profesionalca.

- Peugeot je od kreiranja prvog korporativnog golf-terena od Jean-Pierre Peugeota 1929., pa sve do danas, na neki način vezan za golf i podrškom mnogim turnirima i natjecanjima ističe svoju predanost svijetu golfa.

Drago nam je da su ljubitelji ove sportske vještine i u Sarajevu dobili novi teren koji im omogućava kvalitetnije i profesionalnije uvjete za igru. Naš doprinos ovom natjecanju je svakako i način da podržimo razvoj sportske ponude i pomognemo u stvaranju što više kapaciteta za bh. građane, ali i turiste koji slobodno vrijeme žele provesti uz sport, kazao je Denis Masić, predstavnik kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za Bosnu i Hercegovinu.

Natjecanje menadžera u golfu, koje ima međunardni karakter, ove godine je okupilo oko 40 poslovnih ljudi.

- Rekonstrukcijom, proširenjem i dodatnim uređenjem golf-tereni nude još bolje uvjete za kvalitetniju igru i predstavljaju još jedan potencijal u Sarajevu. Svake godine okupimo poslovne ljude koji nemaju mnogo vremena za sportske aktivnosti - kaže je Gorjan Bilalagić, predstavnik agencije B40, organizatora Peugeot cupa 2010.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?