Medveščak - Zug 0:4

Medvjedi izgubili, ali istukli Švicarce

'03.09.2011.Zagreb , Dom Sportova  -   2. Memorijalni turnir Ferdo Spajic , izmedju KHL Medvescak i EV Zug , tucnjava Tom Zanoski i Fabijan Schnyder. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
04.09.2011.
u 00:12

– Emocije na ledu rade, pogotovo kad se gubi 0:4. Tučnjava je dio igre. Ide mi malo krv iznad oka, ali protivnik je prošao gore nego ja – rekao je Tom Zanoski.

Iako je Medveščak u drugoj utakmici memorijalnog turnira Ferdo Spajić izgubio od švicarskog Zuga 0:4 (0:2, 0:1, 0:1), svih 3500 gledatelja iz Ledene dvorane izašli su zadovoljni, s velikim osmjehom na licu. I danas će na kavama sigurno prepričavati tučnjave koje su se događale u zadnjih pet minuta utakmice. Po broju pogodaka u mreži medvjedi su izgubili 0:4, no u tučnjava su slavili s 4:1. Najviše ovacija publike dobili su Tom Zanoski, Morency Pascal i Adam Naglich, koji su nokautirali svoje suparnike. A sva trojica zbog toga su kraj utakmice dočekali u svlačionicama.

– Emocije na ledu rade, pogotovo kad se gubi 0:4. Tučnjava je dio igre. Ide mi malo krv iznad oka, ali protivnik je prošao gore nego ja – rekao je napadač Medveščaka Tom Zanoski koji je, dok je zbog isključenja ulazio u svlačionicu, dobio velike ovacije cijele dvorane.

Komentirao je i i tijek utakmice.

– Nismo loše igrali, no nakon što smo u prvoj trećini primili dva gola u posljednjoj sekundi, bilo se teško vratiti. Ma, u pripremnoj smo fazi, oscilacije su normalne. Pogotovo što igramo bez pet-šest ozlijeđenih igrača – zaključio je Zanoski.

Jednako uspješan kao Zanoski u svojoj tučnjavi bio je i drugi igrač Medveščaka - Francuz Pascal. Njegov protivnik Matthias Rossi s leda je izašao u krvi, vjerojatno i sa slomljenim nosom.

Uz ovako borbene nove igrače Medveščaka, publike u Ledenoj u narednoj sezoni sigurno neće nedostajati. Za medvjede nema odmora, već danas u 16 sati u posljednjoj utakmici turnira tražit će pobjedu protiv Münchena.

EV ZUG - KHL MEDVEŠČAK 4:0 (2:0, 1:0, 1:0)

ZAGREB - Dom sportova. Gledatelja 3000. Suci: Trilar, Prezelj i Žibret.

STRIJELCI:

1:0 ZUG Brunner (Erni, 19)

2:0 ZUG Lüthi (Casutt, Sutter, 20)

3:0 ZUG Schnyder (39)

4:0 ZUG Holden (Camichel, 54)

EV ZUG: Schweiger, Markkanen, Chiesa, Christen, Lüthi, Sutter, Lindemann, Zubler, Rossi, Camichel, Holden, Oppliger, Fischer, Furrer, Wozniewski, Metropolit, Helbling, Schnyder, Casutt, Blaser, Erni, Brunner.

KHL MEDVEŠČAK: Ouzas, Sila, Delmore, Sandrock, Naglich, Zanoski, Kinasewich, Koren, Rajsar, Martinović, Waugh, Brine, MacAulay, Day, Morency, Blagus, Kanaet, Šijan, Sertić, Kostović, Raux.

UDARCI NA GOL: Zug 28, Medveščak 33.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije