Međugorje

Međunarodni susret organizatora hodočašća, voditelja Centara mira

medjugorje
Zoran Grizelj
11.01.2012.
u 10:57

Budući da će tema susreta biti “Vjerujem, Gospodine! Pomozi mojoj nevjeri!“, očekuje se veliki broj voditelja skupina

U novoj dvorani svetišta Kraljice Mira u Međugorju od 4. do 8. ožujka ove godine održat će se 19. međunarodni susret organizatora hodočašća, voditelja Centara mira, molitvenih i karitativnih skupina vezanih za Međugorje. Budući da će, kako je predviđeno, tema ovogodišnjeg susreta biti “Vjerujem, Gospodine! Pomozi mojoj nevjeri!“, očekuje se da će na tom svojevrsnom i korisnom seminaru sudjelovati veliki broj voditelja spomenutih skupina sa svih strana svijeta. A s obzirom da je broj mjesta ograničen prostorom, zainteresirani bi svoj dolazak čim prije trebali prijaviti.

Predavači na ovogodišnjem seminaru bit će: fra Marinko Šakota, kapelan u Međugorju, fra Slavko Topić s Franjevačke teologije u Sarajevu i fra Dario Dodig, župnik u Čerinu. Programom je predviđeno da će sudionici susreta nazočiti klanjanju Presvetom oltarskom sakramentu, zatim predavanjima i razgovorima s predavačima, radu po jezičnim skupinama, večernjem molitvenom programu, a zajednički će se moliti na Brdu ukazanja i Križevu te razgovarati sa župnikom fra Petrom Vlašićem. Budući da je međugorski fenomen potaknuo mnoge u svijetu na izdavanje različitih publikacija, organizatori su uputili poziv sudionicima 19. Susreta da sa sobom ponesu časopise, okružnice, novine, knjige, audio i video zapise te ostale publikacije...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?