MZ Čitluk

Međugorje izravno u četvrtfinalu

Nogomet
02.08.2012.
u 09:55

Od daljnjeg natjecanja oprostili se Gornja Blatnica, Služanj i G. Hamzići

Kako odmiče, tako natjecanje u Ligi MZ Čitluk postaje uzbudljivije. Do kraja tjedna za sve četiri skupine s ukupno 21 momčadi završit će prvi krug natjecanja, nakon čega će se prvoplasirane momčadi iz svake skupine izravno plasirati u četvrtfinale, a drugoplasirane i trećeplasirane će nastaviti razigravanje za preostala 4 mjesta u četvrtfinalu. Budući da će do petka iz daljnjeg natjecanja otpasti 13 sastava, euforija je sve veća.

Tri uzbudljive utakmice

U utorak je na ŠC u Krehinu Gracu odigrane su tri utakmice 5. kola. U prvom je susretu favorizirana momčad Međugorja s visokih 6:1 savladala ekipu Gornje Blatnice i tako sa svih pet pobjeda zauzela 1. mjesto na ljestvici što joj je donijelo izravan plasman u četvrtfinale. Po dva pogotka za Međugorje postigli su Brajković i Kozina te po jedan Čilić i Vlaho. A strijelac jedinom pogotka za G. Blatnicu bio je Vučić. Drugi susret između Čitluk Grada i ekipe G. Hamzići/DMO završio je neočekivanom pobjedom ekipe G. Hamzići/DMO s 4:0. No unatoč porazu, Čitluk Grad je već ranije osigurao drugo mjesto u skupini i nastavak natjecanja. Pogotke za pobjedničku momčad postigli su Zovko (2) te Dugandžić i Zovko po jedan.

Derbi

Treći susret između Služnja i Dobrog Sela bio je najuzbudljiviji jer je odlučivao koja će momčad zauzeti 3. mjesto. Igrači Služnja krenuli su žestoko u napad i već u 2. minuti poveli s 1:0. No, iskusni Dobroseljani, predvođeni 35-godišnjim Raspudićem, uozbiljili su se i u 8. minuti i izjednačili na 1:1, a već tri minute kasnije preokrenuli rezultat i došli u vodstvo od 3:1. Kvalitetna i borbena igra obje momčadi nastavila se sve do kraja susreta koji je završen pobjedom Dobrog sela s 5:3. Tom pobjedom i zauzetim 3. mjestom u skupini Dobro Selo je osiguralo nastavak natjecanja. Pogotke za Dobro Selo postigli su V. Raspudić (2), Brkić, Z. Raspudić i Šaravanja, a za Služanj Marković, Škegro i Bradvica. Poredak u A skupini: Međugorje s 15 bodova, Čitluk Grad 9, Dobro selo 9, Gornja Blatnica 6, Služanj 3 i 6. G. Hamzići/DMO s 3 boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije