ODVOZ SMEĆA

Međugorje čisto zahvaljujući suradnji Broćanca i ALBA-e

alba
VL FOTO
21.06.2011.
u 12:59

Na ovu suradnju je se komunalno poduzeće Broćanac odlučilo zbog pojačanog dolaska vjernika, te 30-te godišnjice Gospina ukazanja u Međugorju, što uzrokuje dodatne količine otpada

Tehnička suradnja između komunalnog poduzeća Broćanac i ALBA-e u zaštiti okoliša se nastavila i kod odvoza komunalnog otpada iz hercegovačkog neslužbenog svetišta Međugorje. Već puna četiri mjeseca ALBA odvozi otpad iz Međugorja. Odvoz se vrši isključivo u noćnim satima da bi se izbjegle gužve na cestama prepunih vjerskih posjetitelja.

Na ovu suradnju je se komunalno poduzeće Broćanac odlučilo zbog pojačanog dolaska vjernika, te 30-te godišnjice Gospina ukazanja u Međugorju, što uzrokuje dodatne količine otpada. ALBA je na raspolaganje dala na raspolaganje specijalna vozila sa velikom teretnom zapreminom za odvoz otpada. Prvi probni odvozi komunalnog otpada iz Međugorja su se pokazali kvalitetni i uspješni, tako da je se suradnja nastavlja do kraja ovogodišnje sezone.

- Smeće se odvozi u ranim jutarnjim satima, tako da je posao završen prije nego počnu gužve po ulicama Međugorja. Naš rad je maksimalno optimiziran kako bi mogli nesmetano raditi i kako naš rad ne bi pogoršavao i onako velike gužve koje vladaju na ulicama Međugorja - rekli su nam u ALBA-i.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?