Transferi

Mascherano u Barci za 20 milijuna eura

'Argentina\'s Javier Mascherano (L) eludes Carlos Tevez during a training soccer session in Pretoria, June 30, 2010. REUTERS/Enrique Marcarian(SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)'
'ENRIQUE MARCARIAN'
24.08.2010.
u 09:18

Javier Mascherano (na slici), kapetan argentinske reprezentacije, karijeru će nastaviti u Barceloni, javlja Marca. Katalonski je klub za njegov transfer spreman Liverpoolu isplatiti 20 milijuna eura.

Sergio Aguero ovog ljeta nije uspio naći novi klub. Za njega se zanimao samo Chelsea, ali će vrlo vjerojatno ostati u madridskom Atleticu. U novom ugovoru stoji klauzula o obeštećenju - 90 milijuna eura.

Sebastien Squillaci karijeru će nastaviti u Arsenalu. Topnici će za francuskog braniča isplatiti Sevilli pet milijuna odštete.

Rafael van der Vaart nije na meti Manchester Uniteda, barem tako tvrdi menadžer Alex Ferguson. Trener 'vragova' ističe da je momčad posložena i igrački pokrivena na svim pozicijama.

Manuel Almunia, španjolski vratar, spreman je napustiti Arsenal ako se realizira transfer Australca Marka Schwarzera iz Fulhama.

Jose Ernest Sosa prešao je iz Bayerna u Napoli, a talijanski prvoligaš platio je 2,5 milijuna eura.

Zlatan Ibrahimović i sljedeće će sezone igrati u Barceloni, potvrdio je menadžer švedskog nogometaša Mino Raiola. (dh/VLM)

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije