BB ljubav

Marijana: Između Nemeša i mene nije gotovo, borit ću se do kraja!

nemes
28.07.2011.
u 17:49

U prvom od četiri nastavka showa "Sve za ljubav" koji se sinoć emitirao na TV Pinku Nikola Nemešević, nije se pojavio. Zato je Marijana naveliko pričala o osjećajima kojih još uvijek ima za njega.

Ljubavni par iz Big Brotherove kuće Nikola Nemešević i Marijana Čvrljak ipak se nisu pomirili. U prvom od četiri nastavka showa "Sve za ljubav" koji se sinoć emitirao na TV Pinku Nikola Nemešević, nije se pojavio. Zato je Marijana naveliko pričala o osjećajima kojih još uvijek ima za njega. 

- Čekam i borit ću se do kraja jer ne vjerujem da je između mene i njega završeno. Želim ga vidjeti i popričati s njim kako bi mi on sve to rekao. Volim ga - rekla je Marijana.

Za očekivati je da će se u jednom od sljedeća tri nastavka izjasniti i Nemeš, a hoće li se uskoro zajedno naći u studiju TV Pinka, valja pričekati.

Srpski mediji jučer su pisali kako je Nemeš nakon povratka s odmora na otoku Tasosu nazvao Marijanu i navodno su dogovorili susret u Beogradu. Tamo su u četverosatnom razgovoru izgladili sve nesporazume, kazao je Nemešov blizak prijatelj. Navodno je Nemeš skrušeno priznao da je pogriješio što joj je pred gledateljima dao košaricu i zamolio je da daju toj ljubavi još jednu šansu.

- Ne mogu otkriti da li je do pomirenja došlo, ali mogu reći da je priča puna emocija jer je to prije svega Marijani prvi put da je ušla u kuću Velikog Brata nakon završetka showa. Inicijativa za snimanje emisije bila je naša - rekla je Slađana Slavković, PR-ica "Emotiona".

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar gmail
gmail
14:19 29.07.2011.

Šta je kraj? Novi brak? Do novog Nemeša?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije