Svemogući Modrić

Marcin vapaj našem igraču: Luka, dođi i spasi Özila!

'15.08.20125., Split - Nogomet, Hrvatska - Svicarska. Prijateljska utakmica povodom jubilarne proslave 100 godina HNS-a. Luka Modric. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
26.08.2012.
u 09:53

Španjolski dnevni list tvrdi kako je dolazak Hrvata u Real ključan i za Nijemca koji će napokon dobiti konkurenciju i proigrati.

U nedostatku konkretnijih informacija oko transfera Luke Modrića u madridski Real, španjolska Marca se okrenula sljedećoj tezi: Dolazaka hrvatskoga nogometaša na Santiago Bernabeu ključan je i za - Mesuta Özila.

Zšto? Marca tvrdi kako Nijemac igra jako loše, što potkrepljuje i statistikom s prve utakmice Superkupa na Nou Campu na kojoj je Özil za 83 minute igre imao 11 izgubljenih, dvije osvojene lopte i jednu asistenciju. Španjolski list tvrdi kako će upravo dolazak Luke probuditi Mourinhovu desetku koja trenutačno nema nikakvu konkurenciju u momčadi što se ogleda i na njegovim blijedim nastupima. Ovako će, bojeći se za mjesto u prvoj postavi, Özil biti primoran truditi se više pa će i napredovati kao igrač.

Osim toga, tvrdi Marca, Modrić će pružiti toliko željeno rasterećenje Xabiju Alonsu. No, Mourinho je opet ostao zakopčan kad je na pressici doletjelo pitanje o Modriću.

- Ne komentiram igrače drugih klubova - bio je jasan Portugalac, koji je ipak dao znakovitu izjavu:

- Mislim da prijelazni rok predugo traje. Za sve bi bilo najbolje da prije početka prvenstva znaš čime raspolažeš. Mi već igramo, a toliko je stvari koje se mogu promijeniti.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije