Bleacher Report

Mandžukić na popisu najboljih transfera desetljeća

Mario Mandžukić, Bayern (1)
Reuters/Pixsell
30.10.2013.
u 14:19

"Bayern je osvojio sva tri naslova, a Mandžukićeva odlična forma otjerala je Gomeza na klupu"

Ugledni američki sportski portal Bleacher Report sastavio je popis najboljih transfera u posljednjih deset godina. Na toj se listi našlo mjesta i za hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića. Autor članka uglavnom se usredotočio na igrače koji su kupljeni za relativno malu odštetu, a poslije su se višestruko isplatili.

Novinar Bleacher Reporta sve je počeo sezonom 2003./2004. kada je Ronaldinho iz PSG-a prešao u Barcelonu, što se katalonskom klubu i te kako isplatilo. Nastavilo se s transferima Cristiana Ronalda u Manchester United te Kake u Milan. Mjesto na listi našli su i Drogba, Cech, Rooney, Eto'o, Villa, Essien, Evra, Torres, Aguero, Ibrahimović, Ribery, Bale, Dani Alves, Hulk, Robben, Cavani, Falcao... te Mario Mandžukić.

– Mandžukićev transfer iz Wolfsburga u Bayern uistinu je ispao odlično. Na oduševljenje kluba, ali i samog napadača, postigao je 15 golova u ligi, tri u Ligi prvaka i kupu. Bayern je osvojio sva tri naslova, a Mandžukićeva odlična forma otjerala je Gomeza na klupu. Hrvat je stajao 15 milijuna eura...  piše u opisu Marijeva transfera.

>>Reuters: Mandžukić je gubitnike Bayerna pretvorio u pobjednike

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?