BLIZU DOLASKA U JUVE

Mandžo: Juventus me želio dovesti, ali je problem bila odšteta

'Bayern Munich's players (L-R) Xherdan Shaqiri, David Alaba and Mario Mandzukic celebrate a goal against Manchester City during their final match at the Audi Cup friendly soccer tournament in Munich
Reuters/Pixsell
24.09.2013.
u 11:46

- Juventus me želio dovesti 2012. godine. Bio sam ponosan što me žele jer je to vrhunski klub, a Gigiju Buffonu sam se divio još kao dječak. Buffon je najbolji - rekao je Mandžukić.

Mario Mandžukić otkrio je da je bio blizu prelaska u Juventus. Stara dama ga je željela dovesti prije godinu dana dok je nosio dres Wolfsburga.

- Juventus me želio dovesti 2012. godine. Bio sam ponosan što me žele jer je to vrhunski klub, a Gigiju Buffonu sam se divio još kao dječak. Buffon je najbolji - rekao je Mandžukić, prenosi Football Italia.

No, Juve nije mogao platiti hrvatskog napadača.

- Juventus me želio, a interes je bio obostran. No, mislim da je odšteta bila problem.

Mandžo je na kraju završio u Münchenu.

- Zatim se uključio Bayern i sve je bilo odlučeno. Nakon toga sam zabio Juventusu i Buffonu i ponosan sam zbog toga.

Mandžo je prošle sezone zabio Buffonu u četvrtfinalu Lige prvaka, a prije toga je bio strijelac u remiju Italije i Hrvatske na Europskom prvenstvu.

>> Mandžukić: Pep je uvijek za šalu, sve je zasad savršeno

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije