KONAČNO OPUŠTENI

Mandžo i društvo slavili trostruku krunu, pridružio im se i Kličko

Bayern slavlje trostruka kruna (1)
Foto: Pixsell
1/17
02.06.2013.
u 11:30

Bavarska momčad u Berlinu je nakon osvajanja Kupa ostala proslaviti uspješnu sezonu, a neočekivano im se pridružio i svjetski boksački prvak

Nogometaši Bayerna u subotu su u Berlinu pobijedili Stuttgart i uzeli Kup te fantastičnoj sezoni u kojoj su osvojili domaći naslov i Ligu prvaka priključili još jedan trofej. Više nije bilo potrebe za umjerenim slavljem niti za paženjem koliko će čašica popiti, kako su morali dosad po nalogu trenera Juppa Heynckesa. Osvojili su sve što su mogli i prepustili se naslađivanju nad tri pehara. Za tu prigodu izradili su zgodne majice na kojima je pisalo "Jedan, dva, tri" i svi redom naslikavali su se pored tri trofeja.

U Berlinu, gdje su sinoć ostali slaviti, pridružio im se i svjetski boksački prvak, Ukrajinac Vladimir Kličko. Nije poznato je li on veliki navijač Bayerna ili je došao proslaviti sa svojim zemljakom Anatolijem Timoščukom. Bile su prisutne i supruge i djevojke igrača, naravno, osim djevojke Marija Mandžukića Ivane koja izbjegava ovakve događaje.

Bavarce čeka još jedna proslava. U ponedjeljak će sa sva tri trofeja proći Münchenom i proslaviti ih s domaćim navijačima što su nakon osvajanja prvenstva odgodili sve dok sezona ne bude gotova, i dobro su napravili. Tek nakon toga idu na zasluženi godišnji odmor.

>> Heynckes: U utorak ću vam otkriti planove za budućnost

>> Bayern za povijest: Nakon prvenstva i LP, osvojio i Kup

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije