Manchester City

Mancini u Međugorju molio za ozdravljenje teško bolesnog oca

'bih...medjugorje ...26.03.2012...trener Manchester Cityja Roberto Mancini sa suprugom i kcerkom u dvodnevnom posjetu medjugorju...vrata od vozila zatvara vodicka foto: zoran grizelj vecernji list'
'zoran grizelj vecernji list'
17.04.2012.
u 09:31

U posljednjih nekoliko tjedana Mancini je stalno na relaciji Engleska - Italija, ali klub je pokazao veliko razumijevanje.

U zadnje vrijeme je Roberto Mancini gotovo svaki posrtaj Manchester Cityja svaljivao na vlastita leđa riječima:

- Trebao samo biti oprezniji, trebao sam znati bolje, trebao samo drugačije postupiti, trebao samo...

Sad je jasno i zašto je za niz lošijih rezultata svog kluba okrivljavao sebe. Jer nije mogao cijelo vrijeme biti uz momčad! Naime, Goal.com ekskluzivno je otkrio kako se u jeku borbe za engleski naslov s Unitedom, menadžer Cityja vodio privatnu borbu, bdijući uz krevet oca koji je teško bolestan u svakom dostupnom trenutku. Klub mu je izašao u susret, dopuštajući mu da redovito putuje u Italiju u posjet ocu Aldu čije se zdravlje naglo pogoršalo nakon što se oporavio od operacije srca 2010. godine. City mu je čak dao i privatni avion kojim je, između ostalog, putovao u Međugorje, kako bi molio za očevo zdravlje.

- U posljednjih nekoliko tjedana Mancini je stalno na relaciji Engleska - Italija, ali klub je pokazao veliko razumijevanje i dao punu potporu svom menadžeru - istaknuo je izvor iz klua koji je i dodao:

- Roberto s jedne strane pokušava biti otac Balotelliju, a s druge želi biti pravi sin svome ocu. Sve to ga iscrpljuje, pa nije ni čudo da nije želio ulaziti u rat riječima sa Sir Alexom Fergusonom.

Goal.com dodaje da većina igrača Man. Cityja nije bila svjesna kroz kakvu dramu prolazi njihov šef.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije