Planovi za sljedeću

Mancini od šeika očekuje 100 milijuna eura za pojačanja

\'Manchester City manager Roberto Mancini talks to a member of his backroom staff before the UEFA Champions League, Group A match at the Etihad Stadium, Manchester. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
09.04.2012.
u 10:20

Imali smo problema u svlačionici, ali to smo morali riješiti između sebe - kaže Mancini

Iako je, prema svemu sudeći, Manchester City izgubio bitku za naslov prvaka Engleske, trener Roberto Mancini ne boji se otkaza. Štoviše, već radi planove za sljedeću sezonu. Od arapskih vlasnika očekuje čak 100 milijuna eura za pojačanja.

- Napravili smo jaku momčad, mislim da nam nedostaju još tri ili četiri mentalno jaka nogometaša. Treba nam još vremena, ali već smo od Manchester Cityja napravili jednu od najboljih momčadi u Europi - rekao je Mancini za Daily Star.

City u prvenstvu zaostaje čak osam bodova za gradskim rivalom i čini se da će ovo biti još jedna sezona bez trofeja za građane. Mancini je ipak zadovoljan.

- Zadovoljan sam jer smo kao momčad napredovali u protekloj godini. Imali smo dobru sezonu. Možda smo napravili neke pogreške u utakmicama koje smo igrali kod kuće, ali ne možeš uvijek pobijediti.

Mancini je na momčad potrošio 290 milijun eura, ali razlog posrtanja ne vidi u igračkom kadru, već u nedostatku pobjedničkog mentaliteta.

- United je u odnosu na nas u psihološkoj prednosti, a ne igračkoj. Ako promatramo prvih jedanaest igrača Uniteda i Cityja, onda oni nisu bolji, ali njihova prednost je pobjednički mentalitet. Navikli su biti na vrhu i igraju bez pritiska jer su osvojili sve što se može osvojiti.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?