ESPN-ov izvor tvrdi

Manchester je kontaktirao s Realom: Želi Modrića ili Özila

\'22.11.2011., Avenida de Concha Espina, 1, Madrid - Stadion Santiago Bernabeu, nogometna utakmica D skupine, 5. kola UEFA Lige prvaka. Real Madrid - GNK Dinamo. Mehmed Alispahic, Ozil. Photo: Sanjin
Sanjin Strukic/PIXSELL
16.08.2013.
u 16:21

"Kako sada stoje stvari, United ima najveće šanse da dovede Modrića. Özila će biti malo teže dovesti"

Manchester United u potrazi je za razigravačem, a izvor blizak klubu za ESPN je potvrdio da je kontaktirao s madridskim Realom jer želi od njih kupiti Luku Modrića ili Mesuta Özila.

– Uvjeren sam da ćemo dovesti nekoga do kraja prijelaznog roka. Pratimo nekoliko nogometaša. Hoćemo li ih uspjeti dobiti prije kraja prijelaznog roka? Nadam se  izjava je Davida Moyesa koju prenosi ESPN.

– Kako sada stoje stvari, United ima najveće šanse da dovede Modrića. Özila će biti malo teže dovesti jer je Nijemac jedan od omiljenih nogometaša predsjednika Reala Florentina Pereza  piše ESPN.

U tekstu se još navodi da Real skuplja novac za Garetha Balea, a zbog toga bi mogao prodati jednog od dvojice spomenutih igrača.

>>Navijači Reala glasali: Özil uvjerljivo pobijedio Modrića

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije