Intervju za Tanjug

Mamić: Srbija ima kvalitetnije igrače od nas, ali nema momčad

Zdravko Mamić (1)
Danijel Kasap/Pixsell
14.03.2013.
u 13:28

"Hrvatska igra pred 35 tisuća domaćih navijača i to je ono što je čini favoritom. Ipak, ne mislim da će biti smak svijeta ako utakmica završi nekim drugim rezultatom."

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić u intervjuu za Tanjug najavio je kvalifikacijski susret između Hrvatske i Srbije.

– Hrvatska ima kontinuitet na velikim natjecanjima i bolji kult reprezentacije od Srbije. Ipak, nogomet je lijep i popularan jer ništa nije izvjesno. Srbija ima kvalitetne igrače, možda i kvalitetnije igrače od Hrvatske, ali nema momčad – rekao je Maminjo i nastavio:

– Očekujem veliku bitku, sva tri rezultata su moguća. Hrvatska igra pred 35 tisuća domaćih navijača i to je ono što je čini favoritom. Ipak, ne mislim da će biti smak svijeta ako utakmica završi nekim drugim rezultatom.

Mamić je upoznat i sa situacijom u srpskom nogometu. Spremno ju je komentirao.

– Pratim sve što se događa u srpskom nogometu. Imam mnogo prijatelja u Srbiji i Beogradu. Srbija je uvijek imala kvalitetne i talentirane igrače, uostalom, kao i cijela bivša Jugoslavija. Mislim da su i Srbija i Hrvatska napravile grešku kada su napravile lige s po 16 igrača. Ipak, ne bojim se za budućnost srpskog nogometa – zaključio je Mamić za Tanjug.

>>>Robert Kovač: Sjećam se s koliko su nas mržnje dočekali

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije