cedevita u beogradu

Mamić: Još ne znamo zašto je Maljković otišao, bit će kažnjen!

'18.11.2012., Zagreb, Dom sportova - Konferencija za medije KK Cedevite zbog ostavke trenera Boze Maljkovica. Matej Mamic.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL'
'Luka Stanzl/PIXSELL'
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
24.11.2012.
u 16:39

– Iako su se tenzije među državama malo podigle, nadam se da će se to kontrolirati u Partizanovoj dvorani

Iako su se tenzije među državama podigle, nadam se da će se to kontrolirati i da će ozračje biti kako priliči – kaže Mamić

Misiju približavanja Topu 16 Eurolige košarkaši Cedevite u Milanu nisu uspješno izveli (60:75). Na kontu su im dvije pobjede, pet poraza te puno imperativa i kalkulacija misle li to ostvariti.

Jednako težak zadatak čeka ih u nedjelju u gostima kod Partizana (17 sati) u regionalnoj ligi.

– Iako su se tenzije među državama malo podigle, nadam se da će se to kontrolirati u Partizanovoj dvorani i da će atmosfera biti kako priliči – kaže sportski direktor Cedevite Matej Mamić. Iz igračkog iskustva govori kako odlazak trenera Maljkovića igračima nije trebao biti veliki šok.

– To se uvijek može očekivati, a sporan je neprincipijelan način na koji je to napravio. Još imamo upitnike nad glavom i nadam se da ćemo doznati prave razloge.

S Maljkovićem se više nije čuo.

– Bilo bi blesavo da smo u kontaktu, za to trebaju biti zainteresirane obje strane. Uzimajući u obzir način na koji otišao i da ugovor nije raskinut, klub ga je suspendirao i bit će kažnjen po pravilniku jer nije došao na treninge i utakmice.

O novom treneru, kao ni o tome ima li Jakša Vulić šanse da ostane kao trajno rješenje, zasad ne zna ništa pouzdano.

– Ne bih se zalijetao sa zaključcima. Ovih dana svi smo na putu, no uskoro ćemo sjesti i razmotriti opcije. Sad nam je najvažnije da Vulić ima mir i da se momčad konsolidira te da ostalo ostavimo po strani – zaključio je Mamić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije