STRAVA U KRUŠEVCU

Majku prostrijelio, a kćer (6) smaknuo hicem u srce

pucnjava (1)
Duško Marušić/PIXSELL
10.01.2013.
u 10:04

65-godišnji ubojica predao se policiji desetak minuta nakon što je pištoljem ubio D.M.(42) i M.M.(6)

Srpski mediji javljaju o sinoćnjem brutalnom ubojstvu majke i 6-godišnje kćeri u njihovu stanu na periferiji Kruševca. Ubojica, 65-godišnjak za kojega beogradski Blic doznaje da je iz sela u okolici Kruševca, predao se policiji desetak minuta nakon što je pištoljem ubio D.M.(42) i M.M.(6) 200 metara od mjesta zločina. 

Prema policijskim saznanjima, ubojica nije u srodstvu s ubijenima. Majka je zadobila prostrijelne rane i umrla je na putu do bolnice, a djevojčica je umrla na mjestu tragedije zadobivši hitac u srce. Susjed iz zgrade u kojoj se dogodio zločin vidio je uhićenog kako kako tumara ulicom i traži telefon, a kada ga je upitao zašto mu treba, rekao je da je ubio jednu ženu i želi se prijaviti policiji.

Kako prenose Večernje novosti, susjed je dao svoj mobitel muškarcu iako "nije slutio da govori istinu". Večernje novosti neslužbeno doznaju da je ubijena D. M. osim kćeri imala i dva sina iz prijašnjeg braka, a kao samohrana majka skrbila je o 6-godišnjoj M.M. Policija za sada ne zna što je motiv ovom zločinu.

>>Siromašnu staricu puškom je ubio susjed alkoholičar

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije