Uhićen ubojica

Majka žrtve htjela okončati u bunaru

ubojstvo
VL FOTO
26.03.2012.
u 09:15

Policija je pronašla Božića u lokvi krvi, a počinitelj je iz blagajne ukrao 2600 maraka i pobjegao

Saša Tomić (26) iz sela Dvorova kod Bijeljine uhićen je zbog sumnje da je početkom vikenda brutalno ubio Zorana Božića, noćnog čuvara u poduzeću Gumatekt u Velikoj Obarskoj. Kako se spominje, osumnjičeni Tomić je radio kao sezonski radnik u tvornici šećera, koja je unajmljivala dio prostora poduzeća u kojoj je radio nesretni Božić čija ožalošćena obitelj tvrdi da je riječ o čovjeku koji je odavno poznat policiji po brojnim teškim kaznenim djelima te da mu je odavno bilo mjesto u zatvoru.

- Sramota! U kakvoj mi to državi živimo kada se taj Tomić šetao okolo slobodan. Došli smo do podataka da je više puta privođen u policiju zbog kriminala i, eto, na kraju je cijelu jednu obitelj zavio u crno. Ugasio je jednu kuću jer su iza Zorana, koji nikada nije ni mrava zgazio, ostale samo majka i supruga. Zar je to pravda?”, izjavio je novinarima Božićev ujak Teško Kutlašić, koji sada strahuje i za život svoje sestre.

- Ona je 1975. godine izgubila supruga Teodora, kojega je tada ubio grom. Sin joj je bio jedina utjeha i nada, a sada je i njega izgubila tuđom voljom. Htjela je skočiti u bunar kada je doznala za Zoranovu smrt. Jedva smo je zaustavili, priča ujak.Inače, ubijeni Zoran Božić radio je u Gumatektu više od 12 godina. Kobne noći, čuvši šumove u dijelu poduzeća za montažu guma, krenuo je ih provjeriti, ubojica mu je prišao s leđa i udario ga metalnom šipkom. Policija je pronašla Božića u lokvi krvi, a pretresom je utvrđeno da je počinitelj iz blagajne ukrao 2600 KM. O njegovoj sudbini će odlučiti okružna tužiteljica Mira Medić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?