TRAGEDIJA

Majka bebu stavila da spava, a ujutro je pronašla mrtvu

beba
AFP/PIXSELL
07.02.2011.
u 08:30

Majka (19) čiji su inicijali Đ.O. živjela u izvanbračnoj zajednici sa Seadom Ahmetovićem u mjestu Bešlije

U mjestu Bešlije, u travničkom naselju Turbe, dogodila se tragedija. Naime, nakon što je devetnaestogodišnja majka uvečer nahranila svoju petomjesečnu bebu, legla je u postelju da spava, ujutro, kad je ušla u sobu, našla je mrtvu bebu.

Prema prvim informacijama koje smo dobili iz Policijske uprave Travnik, beba se, povraćajući hranu, tijekom noći udušila.

“Obdukcija je još uvijek u tijeku, ali prema prvim saznanjima, beba se, nakon što je vjerojatno u snu povratila, udušila hranom. Dakle, smrt jest nastupila nasilno, ali ne od neke druge osobe”, kazao je u izjavi za Večernji list načelnik travničke policije Husein Delić dodavši da su to ipak tek prve informacije te da je za kompletniju i jasniju sliku ovoga slučaja najbolje pričekati službeno obdukcijsko izvješće.

Naime, devetnaestogodišnja djevojka je jučer ujutro u 7.45 sati telefonom nazvala Policijsku postaju Travnik i prijavila smrt svoje petomjesečne bebe.

Na lice mjesta odmah su upućeni službenici travničke policije koji su potvrdili prijavu, kao i tužitelj. Obdukcija tijela nesretne bebe prvotno je bila zakazana za jutros u 8 sati, međutim, iz nepoznatih je razloga pomjerena te je urađena jučer u 15 sati. Pokazalo se da je smrt petomjesečne bebe nastupila nasilno, ali bez utjecaja druge osobe. Beba je, nalazi su obdukcije, vjerojatno u snu počela povraćati i tako se udušila. Do detaljnih konkretnijih informacija o ovom, po svoj prilici nesretnom slučaju, ni uz velike napore nismo uspjeli doći. Saznajemo tek da je devetnaestogodišnjakinja, čiji su inicijali Đ.O., živjela u izvanbračnoj zajednici sa Seadom Ahmetovićem u mjestu Bešlije kod Travnika. Isto tako, saznajemo da je to dvoje mladih ljudi živjelo normalno, povučeno i da s njima nije bilo nikakvih problema niti su bili poznati policiji. Sead Ahmetović u vrijeme tragedije nije bio kod kuće, a neslužbeno smo uspjeli doznali da je bio na poslu u Mostaru. Istraga o ovom slučaju još uvijek je u tijeku, a detaljnije informacije o ovoj tragediji javnosti će biti dostupne po okončanju iste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije