Obiteljska tragedija

Ljubomorni muž se krio u grmu pa ubio ženu i sebe

Kuća
22.05.2012.
u 10:25

Saša Vujinić (29) iz Gradiške ubio je bivšu ženu Draganu Milaković (27) pa sebe ispred kafića “Rolex” kod Gradiške

Saša Vujinić (29) iz Gradiške ubio je bivšu suprugu Draganu Milaković (27), a potom i sebe ispred kafića “Rolex” u selu Romanovci. Oko ponoći ju je sačekao u grmlju u blizini kafića i ubio jednim hicem u glavu. Cijev skraćene vojničke puške M48, tzv. “krateža”, okrenuo je prema svojoj sljepočnici i upucao se.

Čekao zatvaranje

Ubojstvu i samoubojstvu bivših supružnika navodno je prije mraka prethodila svađa, i to oko automobila kojeg je ona kupila na kredit i otplaćivala a on vozio. To su potvrdili i gosti kafića u kojem je Dragana radila već nekoliko mjeseci. Nakon toga, Saša je otišao pa se vratio s dvojicom njihovih sinova, koje je majka tada, pokazat će se kasnije, posljednji put i vidjela. Oko ponoći, ljubomorni muž se vratio po treći put i sačekao zatvaranje. Stanovnici Romanovaca jučer su bili u šoku zbog stravične tragedije. Kažu da se Dragana razvela prošle godine i vratila u Romanovce, u kojima su joj živjeli roditelji i brat s obitelji.

Tvrde da je Dragana bila jako brižna majka i da se trudila da djeca što lakše prođu kroz raspad braka svojih roditelja.

Izbjegavali susrete

- Nismo do sada vidjeli da je Saša pravio probleme, prijetio i slično. Imaju dva sina, od šest i osam godina, a rastali su se jer više nisu mogli izdržati zajedno. Navodno je Saša bio strašno ljubomoran. Ona se vratila roditeljima i zaposlila se u Rolexu, a starateljstvo nad djecom su dijelili.

Stariji sin ide u školu pa je radnim danima bio kod oca, a vikendom kod majke. Mlađi tek treba krenuti u školu, pa je više bio kod majke, ali je redovito viđao oca. Ne znam jesu li se svađali oko djece, ali znam da su pazili da se susreću što je moguće manje. Naime, on bi obično došao blizu kuće Draganinih roditelja i čekao, a djeca bi izlazila sama iz dvorišta, u nevjerici pričaju susjedi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije