TENIS

Ljubičićev tim preuzeo brigu o Krajinoviću iz Srbije

\'02.02.2011.,  Zagreb, Velesajam teniski tereni Alplan - Trening tenisaca Filipa Krajinovica.Filip Krajinovic i Ivica Ancic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
21.12.2012.
u 10:57

S Filipom radit će ekipa od pet ljudi, među kojima je i Piatti. Pomagat ćemo mu u svemu, kaže Ljubo

Iako su neki srbijanski mediji javili da je Ivan Ljubičić postao trener teniske nade iz Sombora Filipa Krajinovića, to je samo djelomično točno. Prava je istina da je brigu o 20-godišnjem darovitom srbijanskom tenisaču preuzeo tim ljudi među kojima je uz Ljubičića i njegov trener iz doba dok je Ljubo bio aktivan Talijan Riccardo Piatti.

– S Filipom radit će naš tim od pet stručnjaka. To je ekipa koja će pokrivati sve što vrhunski tenisač može trebati, od menadžmenta, kondicije, praćenja na turnirima i ostalog – objasnio je Ljubičić.

Krajinović je Hrvat iz Sombora (otac mu se zove Stjepan), a ima i hrvatsku putovnicu. Slovio je za jednog od najtalentiranijih mladih tenisača, no u prošle dvije godine pomalo je stagnirao čemu su kumovale i ozljede. Sa 170. pao je na 419. mjesto na ATP listi.

Dosad je živio i trenirao u Bradentonu na Floridi, a sad je rješenje odlučio potražiti bliže kući.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije