CROATIA OPEN

Ljubičić uoči Umaga otišao u Monako gdje je proglašen ambasadorom

'Marin Cilic of Croatia returns the ball to Germany\'s Tobias Kamke during their match of the ATP Rothenbaum tennis tournament in Hamburg, northern Germany, on July 21, 2011. Cilic won the match 3-6,
'ANGELIKA WARMUTH'
22.07.2011.
u 09:55

Počelo je, ali bez tenisača. Dvadeset drugi umaški turnir počeo je otvaranjem Istria Gourmet festivala

Degustirani su istarski specijaliteti i točena Degrassijeva i Kozlovićeva vina. Hotelske sobe rezervirane za tenisače još su bile prazne, a oko stadiona motale su se samo hostese koje su preuzimale nove haljinice i dogovarale se koja će što raditi sljedeći tjedan. Kvalifikacije se igraju za vikend, a ždrijeb glavnog turnira bit će u petak. U Umagu je još sve latentno...

I dok posljednje pripreme u Umagu traju, naš najveći favorit Ivan Ljubičić otputovao je do Monaka, gdje je postao ambasador tamošnjih olimpijaca s posebnim potrebama.

– Sretan sam što im mogu pomoći, s njima sam već mnogo godina i čast mi je što ću tu dužnost obnašati i sljedeće dvije godine. Želim pomoći ljudima s mentalnim teškoćama da se uključe u sport – kaže Ljubo, koji već godinama u Monaku pomaže bolesnima, što novčano a što kupujući im odjeću za nastupe.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?