Izbornik Štimac

'Lihtenštajn nije test za Srbiju, a već znam sastav za Beograd'

Katanić Mandžukić Štimac (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
14.08.2013.
u 09:32

– Tu smo radi pobjede, kako bismo se vratili u pobjedničko raspoloženje. Imamo premalo vremena, samo 48 sati, da bismo nešto konkretnije radili

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u prijateljskom susretu gostuje u Lihtenštajnu. Izbornik Igor Štimac očekuje laganu pobjedu svojih izabranika.

 Tu smo radi pobjede, kako bismo se vratili u pobjedničko raspoloženje. Imamo premalo vremena, samo 48 sati, da bismo nešto konkretnije radili. Moramo paziti da se ne dogodi nešto nepredviđeno po pitanju ozljeda  rekao je Štimac i dodao:

– Lihtenštajn napreduje, to je pokazao u posljednjim utakmicama. Igraju ono što je njima moguće, imajući u vidu da se radi o maloj zemlji. Osim Bosne i Hercegovine, nitko ih nije deklasirao u kvalifikacijama, objektivan su problem svojim protivnicima. Protiv momčadi koje su osuđene na obranu uvijek je odlučujuće što ranije postići pogodak

Osvrnuo se Štimac zatim i na predstojeću kvalifikacijsku utakmicu protiv Srbije.

 Ne bih rekao da je ovo uigravanje za Srbiju s obzirom na to da Lihtenštajn ne odgovara onome što Srbija predstavlja u nogometnom svijetu, no svaki se kandidat ima priliku nametnuti. Imam u glavi momčad za Srbiju, ako ti igrači budu zdravi, u natjecateljskoj formi i standardni u klubovima. Poraz od Škotske bio je iznenađenje, ali moramo misliti na sebe.

>>Pletikosa: Protiv Srba psihički lakše u Beogradu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije