Jezivo

Leševi i dalje plutaju u moru oko Splita, jutros pronađen još jedan

leš,policija (1)
Tino Jurić/PIXSELL
07.11.2012.
u 09:42

U razmaku od 10 sati pronađena su dva muška tijela. Policija još uvijek ne sumnja da su smrti nastale nasilno, ali više će se znati nakon obdukcije

Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je u srijedu oko šest sati u moru na Matejušci, nedaleko od splitske rive. Tijelo još uvijek nije identificirano i poslano je na Odjel patologije gdje će se utvrditi uzrok smrti. Prema prvim informacijama, policija nije pronašla tragove nasilne smrti.

Ovo je već drugi leš pronađen u moru u razmaku od 10-ak sati. U utorak oko 20.30 sati u lučici Zenta otkriveno je tijelo u moru. Kako je upravo na tom mjestu prije nekoliko tjedana pronađeno raskomadano tijelo muškarca čiji identitet policija još nije otkrila,  na teren je izašao veći broj policijskih istražitelja kao i zamjenik državnog odvjetnika.

No, tragova nasilne smrti nema, a muškarac je vrlo brzo i identificiran. Riječ je o 51-godišnjem Splićaninu. Uzrok smrti utvrdit će patolog, a neslužbena verzija priče je da je riječ o suicidu. Navodno je čovjek nestao istoga jutra i obitelji ostavio oproštajno pismo.

>> Objavljen fotorobot muškarca čiji su dijelovi pronađeni u Splitu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?