Prvaci vode 1:0

LeBron James sa zvukom sirene Miamiju donio pobjedu

LeBron James
Reuters/Pixsell
23.05.2013.
u 10:03

Upravo je James sa devetim triple-double učinkom u doigravanju (30 koševa, 10 skokova i 10 asistencija) bio junak susreta

Košarkaši Miamija poveli su 1:0 protiv Indiane u finalu doigravanje Istočne konferencije. Noćas su na svom parketu nakon produžetaka pobijedili rezultatom 103:102.

Utakmica je bila prilično izjednačena, a produžetak je Indiani donio Paul George koji je 0.7 sekundi prije kraja regulrnog dijela pogodio tricu. Isti igrač pred kraj je produžetka donio svojoj momčadi vodstvo 102:101, a tada je na scenu stupio LeBron James koji je sa zvukom sirene položio za pobjedu Miamija i veliko slavlje.

Upravo je James sa devetim triple-double učinkom u doigravanju (30 koševa, 10 skokova i 10 asistencija) bio junak susreta, a pridružili su mu se Wade (19 koševa) i Bosh sa 17 koševa. Kod gostiju je najbolji bio George sa 27 koševa, David West je ubacio 26, a Roy Hibbert 19.

Druga utakmica serije igra se u petak, također u Miamiju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije