Rukomet

Lažni bombaš "zatvorio" nekoliko igrača u kafiću

'27.10.2010.,Karlovac-Rukometasi Hrvatske reprezentacije dan prije utakmice Hrvatska-Rumunjska u Hotelu Korana Srakovcic. Photo: Dominik Grguric/PIXSELL'
'Dominik Grguric/PIXSELL'
28.10.2010.
u 08:05

Prvi put nakon sedam godina reprezentaciju neće voditi Červar, koji je na posljednjih 10 natjecanja igrao u devet polufinala

Hrvatski rukometaši danas u Karlovcu (20 sati) igraju protiv Rumunjske prvu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se 2012. godine održati u Srbiji.

– Najviše se radujem što su svi igrači zdravi, spremni i motivirani za današnju utakmicu. Ozračje u momčadi je jako dobro i ništa me ne zabrinjava – rekao je izbornik Slavko Goluža.

Ulaznice se dobro prodaju i očekuju se pune tribine u ŠSD Mladost.

– Rumunji igraju čvrstu, 6-0 obranu, pa ćemo morati igrati jako dobro u napadu. Trenirali smo i obranu, koja dobro funkcionira – kaže Blaženko Lacković, igrač njemačkog Hamburga.

Prvi put nakon sedam godina reprezentaciju neće voditi Lino Červar.

– S novim izbornikom odlično surađujemo – ističe Blaženko Lacković.

Igrači su doputovali u Karlovac u ponedjeljak, a vrijeme su provodili uglavnom trenirajući i analizirajući igru suparnika. Dan prije današnjeg susreta doimali su se opuštenima i smirenima.

No, igrači koji nisu imali trening morali su ostati u kafiću "Leonardo". Prema pričanju očevidaca iz kafića, rukometaši su pili jutarnju kavu kada je ispred zgrade HZZO-a počeo prijetiti lažni bombaš.

Dok nije napravljen očevid, policija nije nikoga puštala iz kafića, pa su rukometaši ostali duže no što su planirali.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije