ZGUSNUTI RASPORED

Kvalitetne pripreme Čapljinaca

Čapljina
02.10.2013.
u 10:12

Čapljinske “lastavice” danas u Šibeniku, a već za vikend u Posušju

Kako se bliži početak nove sezone košarkaške Premijer lige BiH, košarkaši HKK Čapljina Laste ubacuju u brzinu više pa je sve zgusnutiji raspored odigravanja pripremnih utakmica, kako u Hercegovini tako i u u Hrvatskoj.

Pomlađena ekipa

Nakon nastupa na turniru u Mostaru, gdje su izgubili od Leotara, a pobijedili Posušje, čapljinski košarkaši već danas u Šibeniku igraju s istoimenim domaćinom. “Iskreno, nije nam toliko bitan bio rezultat na turniru u Mostaru jer smo igru nekako podredili testiranju jednog novog igrača tj. mogućeg pojačanja, ali na kraju ipak nije zadovoljio. Stalno ponavljamo da u novu sezonu ulazimo s dosta pomlađenom ekipom i po mojim saznanjima bit ćemo uvjerljivo najmlađa ekipa u prvenstvu. Stoga ćemo u odnosu na ostale izgledati kao neki dječji vrtić, ali ipak ne smijemo se udaljiti od onog već zacrtanog cilja, a to je ostanak u košarkaškoj Premijer ligi BiH”, ističe Goran Perić, trener HKK Čapljina Lasta, te dodaje kako će večeras u Šibeniku pružiti snažan otpor domaćinu kako bi se što bolje provjerila snaga i uigranost čapljinskih košarkaša. Nakon gostovanja u Šibeniku pred lastama je, a po mladoj ekipi možda je ispravnije lastavicama, novi test već za vikend kada će Čapljina Lasta nastupiti na turniru u Posušju. Uz domaćina Posušje na turniru će nastupiti Alkar i Zrinjski, pa će po mnogima ovo biti jedan od jačih turnira u regiji.

Vasojević pojačanje

A već smo rekli da za čapljinske košarkaše i njihova trenera Gorana Perića nema odmora pa će nakon turnira u Posušju odigrati i pripremnu utakmicu protiv Hercegovca iz Bileće, a što će biti i neka generalna proba pred početak nove sezone košarkaškog prvenstva BiH. Za sada, trener Perić osim nekih sitnih ozljeda nema većih problema glede zdravstvenog biltena svoje ekipe kojoj se kao pojačanje priključio play Vasojević(27) koji iza sebe ima nastup u košarkaškoj ligi Poljske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije