Sarajevo

Kvalitetna pomagala koja ljudima vraćaju mobilnost

Poslovnica
13.02.2013.
u 10:40

Najavljeno je da će se uz mnoge poslovnice diljem BiH otvoriti jedna i u Mostaru, gdje će se moći kupiti mnoga medicinska pomagala

Tvrtka poznata po tome što joj je osnovni cilj pomoći ljudima vraćajući im mobilnost BAUERFEIND d.o.o., u Sarajevu je otvorila novu poslovnicu na adresi Meše Selimovića 19. Tvrtka se bavi prodajom medicinskih pomagala visoke kvalitete, a na ovim prostorima djeluje u posljednjih 15 godina. Između ostalih, nude proizvode za dijabetes, inkontinenciju, pogotovo pelene za odrasle te bodytronic, aparat koji vrši elektronsko snimanje stopala. Bodytronic potpomaže otkrivanje deformacija stopala i određuje vrstu anatomskog uloška za stopala za svakog pojedinca. Uz želju kupca, uloške, ali i cipele je moguće izraditi točno po mjeri. “Drago nam je da smo uspjeli otvoriti još jednu poslovnicu u Sarajevu. U budućnosti plan nam je i otvaranje poslovnice u Mostaru, čemu se jako radujemo”, kazao je Karl Schmidt, predsjednik Uprave za Adriatic regiju, Bliski istok i Afriku. Zbog činjenice da je u invalidskim kolicima, Schmidt razumije ljude kojima je potrebna pomoć u vidu pomagala te je stvorio dobre odnose s mnogim predstavnicima vjerskog, kulturnog političkog života koji ga i podržavaju. Tvrtka se odlikuje linijom kozmetičkih preparata imenom Dr. Organic, a proizvodi su napravljeni od prirodnih i organskih sirovina koji se strogo kontroliraju. “Naš logo je BAUERFEIND - Pokret je život, što znači da uvijek na umu imamo kupce. Pozivamo sve naše korisnike da posjete novu poslovnicu gdje se za bilo kakve informacije mogu obratiti ugodnom osoblju”, kazali su iz Uprave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?