pretpremijera

Zvizdan i Večernjak zajedno u kinu Europa

20.09.2015., Knin - Redatelj Dalibor Matanic te glavni glumci filma Zvizdan Goran Markovic i Tihana Lazovic na pretpremijeri filma u Kninu.  Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.09.2015.
u 06:15

Poslije uspjeha u Cannesu, osvajanja Zlatne arene i brojnih drugih nagrada na kojem se god filmskom festivalu pojavio, "Zvizdan" Dalibora Matanića najiščekivaniji je filmski hit godine. Priča o zabranjenoj ljubavi, o njenoj krhkosti, ali i snazi osvaja publiku diljem svijeta, a sada dolazi i u hrvatska kina. Idealna je prilika da "Zvizdan" u srijedu 23. rujna gledate pretpremijerno, i to u ozračju legendarnog kina Europa u organizaciji Večernjeg lista. Ulaznice za to događanje mogu se kupiti na eventim.hr. Matanićeva filmska priča obuhvaća tri desetljeća, a smještena je u dva susjedna sela čija je povijest opterećena sukobima. Prva je ljubavna priča smještena u 1991. godinu, u vrijeme predratnih previranja. Deset godina kasnije, rat je već gotov, ali nisu zaboravljeni i ožiljci koje je stvorio. Treća priča smještena je u 2011. godinu, u vrijeme novih početaka. Glavne zvijezde filma su Tihana Lazović i Goran Marković. (mc)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?