Branko Uvodić:

‘U Grudama ćemo napraviti spektakl’

grude
10.02.2017.
u 10:00

Legendarni HRT-ov voditelj Branko Uvodić gostovao je na Radiju Grude u povodu emisije “Lijepom našom - Mostovi kultura”.

- Drago mi je što smo u Grudama, što ćemo konačno snimati naš glazbeno-scenski spektakl tu. Kako smo prešarali uzduž i poprijeko Hercegovinu, nekako smo ostavili Grude po strani. Valjda zato što su prve pa one dođu zadnje na red kad se od Hrvatske s ove strane dolazi. Ali iskreno mi je drago što smo sada tu. P

regledali smo dvoranu. Dvorana je predivna. Jedino se bojim da ne bude pretijesna za sve koji će nam se pridružiti na snimanju ovog našeg glazbeno-scenskog spektakla HRT-a gdje se želimo pohvaliti i podičiti svojom tradicijskom kulturom po kojoj nas prepoznaju, a na kojoj nam i neki zavide i tim našim tradicijskim ruhom, ali jednako tako i običajima te svim onim što krasi i resi ovaj naš hrvatski narod, kazao je Branko Uvodić, javlja portal Grude.com.

Uvodić je najdugovječniji čovjek na Hrvatskoj radioteleviziji.

- Na HRT-u sam 43 godine i od ove sad postave, od nekih 2800 ljudi, najdugovječniji sam u toj kući, s najduljim stažom te s ponosom to ističem jer sam prošao sve, od malog od kužine do pomoćnika glavnog direktora, naučio sam puno toga i zahvalan sam toj svojoj kući. Nikad nisam došao u napast otići iz nje, nego sam želio i, evo hvala dragom Bogu, dobio mogućnost napraviti jedan ovakav brend kakav je serijal “Lijepom našom”.

Snimanje emisije održat će se 23. veljače u 19 sati u dvorani Bili Brig.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije