"Zlatne djevojke"

Proslavljen 20. rođendan mostarskih mažoretkinja

BiH; 25.10.15. Mostar; Svecani koncer 20 god. rada Mostarske Mazorekinje Snimio:Stole Lasic
27.10.2015.
u 06:15

Tijekom programa predstavljeno je više od 200 mostarskih mažoretkinja

Spektakularnim koncertom u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače Mostarske mažoretkinje proslavile su svoj 20. rođendan.

Voditeljica i koregorafkinja višestrukih državnih prvakinja u mažoret plesovima, Anja Puhalo s ponosom je u rodnom gradu predstavila sve timove, već nadaleko poznatih "zlatnih djevojaka".

Vrhunac slavlja je bio ovaj veliki završni koncert na kojemu je na najsvečaniji način obilježena 20. obljetnica, uz prikazivanje filma o rezultatima napornog rada i brojnih uspjeha kako na državnim tako i međunarodnim natjecanjima, kroz protekla dva desetljeća.

Tijekom dvosatnog programa predstavljeno je više od 200 mostarskih mažoretkinja kroz sve timove od najmlađih do najstarijih, a svečanosti je posebnu čar dala prva generacija mažoretkinja, među kojima je bilo i trudnica koje se više aktivno i ne bave ovim plesom.

Također su predstavljene koreografije kojima su Mostarke osvojile državni i europski tron. Rođendansko slavlje Mostarskih mažoretkinja uz muziku i brojne goste iznenađena uveličale i zvijezde showa X Faktor Adria, Adnan i Tarik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?