koncert Anje Rajić

Novotravničanka zasvirala violinu na vrhu planine

13.08.2020.
u 19:35

- Solistički koncert Anje Rajić na mjestu gdje najviše volimo doći. I Vranica je jučer orkestrirala s njom, svojim mirisima, zvucima, okusima, dodirima, bojama. Anja nas je oduševila. Do jučer nismo ni znali za nju, da postoji, a danas nam je pokazala svoj raskošni talent - objavili su na svom Facebook profilu iz Planinarskoga društva “KUK” iz Novog Travnika nakon pohoda na prelijepu planinu Vranicu.

Objava uistinu nesvakidašnjeg prizora violinskoga mini koncerta, koji je mlada talentirana Novotravničanka Anja Rajić priredila za dvadesetak članova i prijatelja toga srednjobosanskog planinarskog društva na, kako su naveli, 2069 metara nadmorske visine, brzo se proširila internetom i društvenim mrežama.

Zvuci violine tako su se razlijegali najpoznatijom rudnom planinom u BiH između Uskoplja na zapadu i Fojnice na istoku, na razvođu između rijeka Vrbasa i Bosne koju opisuju i kao pitomu planinu s dosta pašnjaka i površinskih voda. Na njoj se nalazi Prokoško jezero, dosta izvora, mnoštvo slapova, ali i spilja.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?