Mostarski bend objavio prvi singl s novoga nadolazećeg albuma “Najgori”

“Kuda idu svi ti ljudi” u eri virusa “Zoster” i korone

20.03.2020.
u 12:58

U jeku epidemije koronavirusa bend Zoster objavio je novi singl “Kuda idu svi ti ljudi”, pjesmu koja govori o vječnom pitanju koje nas prati od početka do kraja života, jesmo li bili dobri ili loši, zaslužili raj ili pakao.
Pjesma je, inače, prvi singl s novoga albuma “Najgori”, koji će bit objavljen nakon pet godina, nakon izdanja “Srce uzavrelo”.

Razglednica Hercegovine

Videospot nastao je u režiji Miodraga Cicovića i direktora fotografije Vuka Papića, a sniman je na lokacijama oko Mostara - Ortiješ, Goranci, Bile, Čapljina i restoran Romanca, i predstavlja lijepu razglednicu ovog dijela Hercegovine. Uz članove benda, u njemu glume i Azra Aksoj, Azer Guzin, Marin Bošnjak, Robert Pehar, Jozefina Knezović i dr.
Glazbu i tekst pjesme “Kuda idu svi ti ljudi” potpisuje frontmen Mario Knezović, a aranžman je njegovo djelo, kao i Adisa Sirbubala. Videospot režirao je Miodrag Cicović, direktor fotografije bio je Vuk Papić, a sniman je na nizu lokacija u Bosni i Hercegovini. Prije objavljivanja albuma Zoster planira objaviti još dva singla.
- Sviđalo se to nama ili ne, ali danas se tako radi. Ako bismo sad izbacili cijeli album odjednom, to bi već sutra bila stara vijest. Zato ćemo pomalo dozirati da pjesme uđu u publiku i onda publici dati na uvid cijeli album - kazao nam je Mario Knezović, koji se u ove virusne dane zatekao u Mostaru, dok mu je obitelj supruga Dijana Vidušin i kćeri Marla i Lea u Hrvatskoj.
- Pjesmu “Kuda idu svi ti ljudi” napisao sam davno i ona, kao ustalom i ovaj album, podvlači crtu pod jednu epohu. Ovo je početak druge epohe 20 godina mladog benda Zoster, a i meni koji sada imam 40 godina vrijeme je da se obračunam sam sa sobom - dodao je Mario. Album “Najgori” bit će mračan, ali to je jedna slika i današnjeg vremena.
- Eto, ispalo je da će naš bend koji nosi naziv po virusu barem malo obradovati svoje obožavatelje u karanteni, izolaciji i samoizolaciji. Ostanite u toplini svoga doma, slušajte Zoster, čitajte knjige i gledajte filmove -poručio je Knezović.

“Najgori” uskoro

Album “Najgori” sniman je u mostarskom Muzičkom centru Pavarotti Mostar i studiju Baraka pod producentskom palicom Adisa Sirbubala i Gorana Repca, a izlazak mu se očekuje za nekoliko mjeseci.
Zoster je najavljen kao sudionik ovogodišnjeg Mostar Summer Festa, ali kako su sva događanja kod nas i u svijetu upitna, naravno da je upitno i održavanje mostarskog festivala.
- Organizatorima hvala na pozivu, volio bih da se Mostar Summer Fest održi i da se sve što prije vrati u normalu - na kraju će našega razgovora Mario Knezović

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?