Zadovoljan

Kristijan Milić u Mostaru tražio lokaciju za snimanje filma

Kristijan Milić
01.11.2015.
u 18:14

U okviru 9. Dana filma Mostar, grad na Neretvi je posjetio Kristijan Milić, redatelj filma 'Mrtve ribe plivaju na leđema', koji će se snimati u tom gradu po scenariju Josipa Mlakića. 

Milić je skupa s direktorom fotografije tog filma Mirkom Pivčevićem i producentom Slavenom Knezovicem tražio lokacije za snimanje filma. 

"Mostar je predivan i moram reći da je kompletan grad pogodan za snimanje filma", kazao je Milić. 

Oduševljenje gradom na Neretvi nije skrivao ni direktor fotografije Mirko Pivčević, koji je već prije dolazio tražiti lokacije za snimanje spomenutog filma. 

"Prvi put smo redatelj Milić, producent Knezović i ja obišli Mostar skupa i svi se složili da treba biti čitav Mostar zastupljen u filmu, kazao je Pivčević. 

Nakon obilaska Starog mosta koji je za ovu priču neizbježan simbol Mostara, nositelji filmske priče iz grada na Neretvi su kazali kako vjeruju da će se ovim filmom otvoriti 10. Jubilarni Dani filma Mostar koji će, uvjereni su oni već tada biti pravi filmski festival.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije