Humanitarna akcija

“Kap u moru ljubavi” za Dom za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju „Marija - naša nada“

humanitarna akcija
11.12.2015.
u 10:21

Županijski odbor Mladeži HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke u predbožićno vrijeme odlučio je organizirati humanitarnu akciju za Dom za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju „Marija - naša nada“ Široki Brijeg (http://www.marijanasanada.com/). 

U utorak 15. prosinca 2015. godine  u dvorani kina “Borak” Široki Brijeg s početkom u 19 sati održati će se prigodni program u kojem će nastupiti: 
-    HKUD “Didak” Gradnići, Čitluk s predstavom “Učiteljice”  
-    Klapa “Bratovština” Grude
-    Klapa “Grga” Posušje.

Pozivamo Vas da Vašom nazočnošću uveličate ovaj događaj. Cijena ulaznice je 5 KM. Sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica donirati će se Domu “Marija - naša nada.” 

Nudimo Vam kupnju paketa većega broja ulaznica. Broj ulaznica koje želite otkupiti nije ograničen. Kupnju većeg broja ulaznica mogu izvršiti institucije, poduzeća, organizacije kao i fizičke osobe. 

Iznos uplate  (broj ulaznica x 5 KM) možete uplatiti na žiro račun Doma za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju „Marija - naša nada“ Široki Brijeg, broj 3382202200949265  (UniCredit Bank d.d.) s naznakom “Za humanitarnu akciju Kap u moru ljubavi.”

Za broj mjesta koji je Vama ili Vašoj instituciji / poduzeću / organizaciji potreban u dvorani kina “Borak”, kao i za sve ostale informacije, slobodno se javite na broj mobitela 063/903-473 (Stjepan Marić).

Uz nadu kako će te prepoznati važnost ove akcije te na taj način pomoći radu Doma “Marija – naša nada” iskreno i srdačno Vas pozdravljam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije