ŠIROKI BRIJEG

Kraljević: Ovo može samo HDZ BiH

HDZBIH
05.10.2012.
u 09:44

Oni koji nisu uspjeli ući u kino Borak mogli su skup pratiti na video zidu postavljenom ispred kina Borak

„Ljudi moji to je naša srića što imamo Miru Kraljevića“, gangali su članovi HKUD-a Jare na završnom predizbornom skupu HDZ-a BiH održanom u prepunom kinu Borak u Širokom Brijegu. „Ovo može samo HDZ BiH“, rekao je Miro Kraljević kandidat za načelnika i aktualni načelnik općine Široki Brijeg aludirajući na atmosferu u i oko kina Borak.

Oni koji nisu uspjeli ući u kino Borak mogli su skup pratiti na video zidu postavljenom ispred kina Borak.„HDZ BiH je uistinu pod velikim pritiskom sa svih strana i izložen najblaže rečeno nekakvim čudnim odlukama koje donose najviša tijela sudske vlasti.  Tako danas Ustavni poništava odluku Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP) o očitom izbornom inženjeringu Lijanovića o prijavi 10 neovisnih kandidata koji redovito na izborima dobivaju jedan ili nijedan glas. Ali, unatoč svemu imamo program koji nema alternativu i listu za Općinsko vijeće koja će imati većinu u  Općinskom vijeću, a imat ćemo naravno i svoga načelnika“, rekao je Kraljević. „Hercegovci su dali puni doprinos u stvaranju hrvatske države i to Republika Hrvatska ne smije zaboraviti. Zato gradimo čvršću suradnju naših sestrinskih stranaka ne deklarativnu nego snažnu i iskrenu“, rekao je u svom obraćanju Božo Galić vukovarsko-srijemski župan i potpredsjednik HDZ-a Republike Hrvatske.

Nazočnima se obratio i glavni tajnik HDZ-a BiH Vlado Džoić koje je istaknuo da je HDZ početkom 90-ih preuzeo odgovornost za hrvatski narod, te dodao da će predstojeći izbori biti potvrda da je HDZ BiH stožerna stranka Hrvata u BiH. „Vidim veliki broj branitelja na ovom skupu koji su kao i 90-ih bili uz HDZ i to me osobito veseli“, rekao je Džoić.

Na samom kraju prvog dijela programa predizbornog skupa predstavljeni su nositelj liste Vinko Topić, kao i ostali kandidati HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Širokog Brijega. Predizborni skup svojim nastupom upotpunile su širokobriješke mažoretkinje i glazbeni sastav Širokobriješki dukati. Program je vodio Marinko Karačić. Nakon prvog dijela programa druženje simpatizera i članova HDZ-a BiH nastavljeno je glazbenim programom na Trgu širokobrijeških žrtava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?