obećanje biračima

Koštunica: Sporazumi s Prištinom nisu obvezujući

'unu..........bajakovo; batrovci........21.07.2006. premijeri sanader i kostunica susreli se na sredini izmedju cgp bajakovo i batrovci, te otvorili, od sada najveci cestovni granicni prijelaz snimio
'gordan panic'
29.04.2012.
u 10:32

Ponovio je po tko zna koji put kako Srbiji ne treba EU jer, otkriva, "mi sada financiramo EU, a ne ona nas"

Kandidat Demokratske stranke Srbije za predsjednika Srbije, Vojislav Koštunica rekao je na beogradskoj televiziji kako sporazumi koje su Kosovo i Srbija potpisali posredovanjem Bruxellesa, "neće biti obvezujući" ako on dođe na vlast.

- Sam Bruxelles je u pregovorima prekršio pregovaračku proceduru kad je doveo albanske carinike i policajce na graničnu liniju i kada dođemo na vlast, ti ugovori neće biti za nas obvezujući - rekao je Koštunica kojemu politički analitičari ne daju velike šanse na predstojećim izborima dodajući kako je jedino rješenje "da se pregovori u Bruxellesu prekinu i stvari vrate u legalne tokove, u Ujedinjene narode".

Podsjetio je kako je 2008. kada je sadašnja vlast u Srbiji potpisala Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju s EU "smetnula s uma da postoji Ustav Srbije, i da potpisuje sporazum s grupom zemalja koje su priznale neovisnost Kosova " i priznao kako "Kosovo sve više klizi prema neovisnosti".

Koštunica je ponovio po tko zna koji put kako Srbiji ne treba EU jer, otkriva Koštunica, "mi sada financiramo EU, a ne ona nas".

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

SE
sejtan
07:31 30.04.2012.

Ma ti si glup ko tocak pa tvoje izjave ne vrijedi ni komentirati...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?