Još jedna tragedija

Konobar poginuo u silovitom udaru u rasvjetni stup

Nesreća
23.07.2013.
u 10:05

U nesreći 
na cesti Ljubinje - Stolac smrtno stradao Branko Janjić (25)

U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer ujutro u 1.30 sati na magistralnoj cesti M-6, život je izgubio 25-godišnji Branko Janjić iz Ljubinja. Vozač se u vozilu ‘’Fiat Punto’’ kretao magistralnom cestom M-6 iz smjera Stoca prema Trebinju, kada je, iz zasad nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stup rasvjete.

Nije bilo spasa


Nastradali vozač je odmah je prevezen u Dom zdravlja Ljubinje gdje su liječnici, nakon nekoliko neuspješnih pokušaja reanimacije, konstatirali smrt.

Naređena obdukcija


- Riječ je o konobaru koji se navjerojatnije s posla vraćao kući. Kako navode njegovi poznanici, radilo se o iznimno dobrom i vrijednom mladiću. Ne znamo što ga je nagnalo na toliku žurbu, što je se, po tko zna koji put, i pokazala kobnom. Vidjeli smo stravičan prizor na cesti i jednostavno mu nije bilo spasa. Unatoč nastojanju ostalih putnika da ga izvuku iz smrskanih kola, to jednostavno nije bilo moguće do dolaska vatrogasaca, koji su morali rezati lim. Jedina je utjeha da nitko nije bio s njim u kolima, jer sigurno ne bi izvukao živu glavu, a navodi se da je prethodno ostavio prijatelje kućama i krenuo na počinak- navode svjedoci ove stravične prometne nesreće. Nitko sa sigurnošću ne zna reći je li nesretni mladić zaspao za upravljačem ili ga je što drugo omelo na cesti u kritičnom trenutku. Nema osobito vidnih tragova kočenja koji bi ukazivali na bilo što sporno. Kao što to obično biva u ovakvom slučajevima, nije isključeno da je tragediji pridonio u alkohol, ali bi se to tek trebali utvrditi nakon obdukcije koju je naložio dežurni okružni tužitelj u Trebinju. On je naredio i da se izvrši tehnička ispravnost vozila, kao i ostala vještačenja kojim se trebali utvrditi točni uzroci smrti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?