Nesvakidašnja smrt

Konji vukli gazdu više od 2 kilometra po cesti i usmrtili ga

konji
VL FOTO
26.03.2012.
u 09:29

Kada se nesretnik vraćao kući, konji su se zbog nečega uplašili i on je pao s kola, a konji su ga nastavili vući još 2 kilometra

Željko Sladojević (38) iz Šekovaca, sela udaljenog petnaestak kilometara od Mrkonjić-Grada, izgubio je život preksinoć oko 19 sati pod nesvakidašnjim okolnostima.

“Tu nema ništa spornoga. Orao je njivu kod jednog susjeda. Kada se vraćao kući, njegovi konji su se nešto uplašili i pao je s kola, između vagira i rude koji su ga „uklještili“ i ubili. Zaprežne životinje se, međutim, nisu zaustavile nego su nastavile galopirati i tako ga lokalnom cestom vukle dva kilometra, do predjela Duge njive, te mu doslovno ‘odbile’ dijelove tijela. Užas jedan, još ne mogu doći sebi. Prizor je bio stravičan i nije za pričanje. Svi ga u selu pamtimo kao dobrog čovjeka”, kaže mještanin Šekovaca.

Inače, Željko Sladojević, priča on, važio je za vrijednog domaćina koji se bavio poljoprivredom. Radio je kod svojih susjeda za nadnicu s konjskom zapregom. Od bavljenja poljoprivredom izdržavao je svoju četveročlanu obitelj, nezaposlenu suprugu Daliborku, te dvoje maloljetne djece, Stefana i Slađanu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?