Lijepa gesta

Kondukter Željeznica RS-a vratio izgubljeni novčanik

Novčanik
16.08.2013.
u 10:57

"Novčanik sam pronašao na sjedištu i na osnovu osobnih dokumenata sam saznao tko je vlasnik" kazao je kondukter

Kondukter Željeznica RS-a Žarko Bujić, u lokalnom vlaku Banja Luka - Dobrljin, pronašao je i vratio izgubljeni novčanik putnika Dragana Mamića iz Prijedora. Iako je u novčaniku bilo sedamdesetak maraka gesta konduktera Bujića je vrijedna pažnje. Kondukter navodi da bi isto postupio i da je bilo i više novca.

- Novčanik sam pronašao na sjedištu i na osnovu osobnih dokumenata sam saznao tko je vlasnik. Čim je vlak stigao u stanicu Prijedor, šefu stanice sam predao izgubljeni novčanik. Porodici Mamić mnogo znači što su dobili natrag svoje stvari jer velika procedura samo da se obnove osobni dokumenti koje je zaboravni putnik ostavio -kazao je kondukter Žarko Bujić.

Putnici često u vlakovima zaboravljaju stvari, od jeftinih kišobrana do skupih predmeta. Ovo nije prvi put da konduktersko osoblje vraća izgubljene stvari putnicima, navode iz Željeznica RS-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?