Mostar

Komunalna naknada od tri KM mjesečno po domaćinstvu

Smeće
VL ARHIVA
12.06.2012.
u 16:06

Građani ovu svotu mogu uplaćivati i tromjesečno, polugodišnje i godišnje

Putem Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcije poslove, Grad Mostar je pokrenuo postupak utvrđivanja obveze plaćanja komunalne naknade za stambene objekte, sukladno Odluci Gradskog vijeća donesnoj na temelju Zakona o komunalnouj djelatnosti.

Obveza plaćanja utvrđuje se Rješenjem u iznosu od tri marke mjesečno po domaćinstvu, a građani je mogu uplaćivati i tromjesečno, polugodišnje i godišnje, priopćio je Projektni tim za provedbu postupka individualne komunalne naknade - stambeni objekti grad Mostar.

Naplatom komunalne naknade omogućit će se financiranje djelatnosti zajedničke komunalne potrošnje, jer će se prikupljena sredstva upotrijebiti za održavanje javnih površina, nekategoriziranih cesta, javne rasvjete, odvodnju oborinskih voda te drugih djelatnosti.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar servo_volan
servo_volan
22:31 12.06.2012.

Čija je ovo luda ideja malo je što plaćamo 2,5 KMpo članu obitelji pa sad i neka dopunska nadoknada e bjednici u gradskoj upravi ili gdje već sjedite muzete narod samo tako teško narodu sa vama koji sve radite da narodu koču ogulite evo ja to neću nikad platit pa me gonite ako možete

Avatar servo_volan
servo_volan
22:33 12.06.2012.

može 3 km ali bez onh 15 km ma BJAŽI

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?